Meer resultaten voor ph telemarketing hoogvliet

 
ph telemarketing hoogvliet
Faillissementen Powerhouse Telemarketing B.V. t.h.o.d.n. PH Telemarketing.
Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 4 oktober 2016 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Powerhouse Telemarketing B.V. PH Telemarketing KvK nummer: 53323319, kantoorhoudende aan de Kaasmakerstraat 48 te 3194 DJ Hoogvliet, in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr.
condensdroger kopen
Curatoren.nl Faillissement Powerhouse Telemarketing B.V.
handelend onder de naam PH Telemarketing door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F 16 503. Powerhouse Telemarketing B.V. heeft als activiteit-en markt en opinieonderzoekbureaus. Er waren circa 10 t/m 19 werknemers werkzaam. Wordt nu voor 130, Nederlands tarief gedurende n uur ongelimiteerd Premium-bezoeker of abonneer u op n van onze premiumdiensten. Uitspraak faillissement op 04 oktober 2016. vervanging rechter-commissaris mr. J van Spengen door mr. Powerhouse Telemarketing B.V. Kaasmakerstraat 48, 3194 DJ, Hoogvliet Rotterdam.
java cursus
Failliet: Powerhouse Telemarketing B.V. Hoogvliet Rotterdam OpenCompanies.
Wil je deze inzien? Doe dan twee uitgebreide checks. 3194 DJ, Hoogvliet Rotterdam. Geld misgelopen door faillissement? Dit had je kunnen voorkomen! Voorkom wanbetaling en zie de kredietwaardigheid van al je zakenrelaties. Probeer nu gratis. Het bedrijf Powerhouse Telemarketing B.V.
LED Lampen
PH Telemarketing Hoogvliet Rotterdam Oozo.nl.
De onderneming PH Telemarketing is gevestigd op Kaasmakerstraat 48 te Hoogvliet Rotterdam en is actief in de branche Markt en opinieonderzoekbureaus. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 53323319 en is gelegen in Hoogvliet-Noord in de gemeente Rotterdam.
warmtewerende folie ervaringen
PH Telemarketing Hoogvliet Startpagina Facebook.
Het is een must om enthousiast en overtuigend het gesprek aan te gaan met de klanten, en natuurlijk dat de agent de drive heeft om te scoren! Tevens worden er verschillende trainingen gegeven waardoor PH Telemarketing Hoogvliet het beste uit zichzelf halen!
Faillissement Powerhouse Telemarketing B.V. te Hoogvliet Rotterdam F.10/16/503 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Powerhouse Telemarketing B.V. Op 05-10-2016 is Powerhouse Telemarketing B.V. Ph Telemarketing te Hoogvliet Rotterdam Zuid-Holland door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/16/503. De hoofdactiviteit van Powerhouse Telemarketing B.V.

Contacteer ons