Zoeken naar ph telemarketing

 
ph telemarketing
Ph Telemarketing Zoetermeer Bv Zoetermeer 2712 BD Zoetermeer, Pilatusdam 3, KAMER VAN KOOPHANDEL NUMMER 55805973.
Neem contact op met één van onze consultants per telefoon van maandag tot vrijdag van 900: tot 1230: uur en van 1330-1700: vrijdag tot 1600, of stuur uw bericht via e-mail. 31 85 064 0312. Zuid-Holland Zoetermeer PH Telemarketing Zoetermeer BV. PH Telemarketing Zoetermeer BV.
seo
PH-Telemarketing Rotterdam Telecommunicatiebedrijf 1 foto Facebook.
Het is een must om enthousiast en overtuigend het gesprek aan te gaan met de klanten, en natuurlijk dat de agent de drive heeft om te scoren! Tevens worden er verschillende trainingen gegeven waardoor Powerhouse Rotterdam ervoor kan zorgen dat de agents up-to-date blijven en natuurlijk het beste uit zichzelf halen!
Miele wasmachine
PH Telemarketing Zoetermeer B.V. in Zoetermeer Callcenter Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan. Bent u bedrijfseigenaar? Meld u gratis aan. Kaartweergave PH Telemarketing Zoetermeer B. Geef als eerste een beoordeling aan PH Telemarketing Zoetermeer B.V. Gerelateerde bedrijven PH Telemarketing Zoetermeer B.V. DIRECT MINDS B.V.
VPN
Curatoren.nl Faillissement Powerhouse Telemarketing B.V.
stuur curator bericht. Op 04-10-2016 is Powerhouse Telemarketing B.V. handelend onder de naam PH Telemarketing door de rechtbank in staat van faillissement verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F 16 503. Powerhouse Telemarketing B.V.
Hardhout
Vacatures bij PH Telemarketing NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij PH Telemarketing. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij PH Telemarketing?
Faillissement Powerhouse Telemarketing B.V. te Hoogvliet Rotterdam F.10/16/503 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Powerhouse Telemarketing B.V. Op 05-10-2016 is Powerhouse Telemarketing B.V. Ph Telemarketing te Hoogvliet Rotterdam Zuid-Holland door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/16/503. De hoofdactiviteit van Powerhouse Telemarketing B.V.
Faillissementen Powerhouse Telemarketing B.V. t.h.o.d.n. PH Telemarketing.
Bij vonnis van de Rechtbank Rotterdam d.d. 4 oktober 2016 is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Powerhouse Telemarketing B.V. PH Telemarketing KvK nummer: 53323319, kantoorhoudende aan de Kaasmakerstraat 48 te 3194 DJ Hoogvliet, in staat van faillissement verklaard met benoeming van mr.
PH Telemarketing Hoogvliet Rotterdam Oozo.nl.
De onderneming PH Telemarketing is gevestigd op Kaasmakerstraat 48 te Hoogvliet Rotterdam en is actief in de branche Markt en opinieonderzoekbureaus. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 53323319 en is gelegen in Hoogvliet-Noord in de gemeente Rotterdam.

Contacteer ons